hosting ruls.ro - soon.

Welcome to RULS - We eliminate the competition !

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

 • Announcements

  • Nutu

   [RULS] Regulament general.   07/09/2018

   Pentru început urăm bun-venit noilor utilizatori în comunitatea RULS şi garantăm că vă veţi simţi ca acasă dacă respectaţi acest regulament si sunteti 100% de acord cu cele scrise aici. ⇨ Folosirea unui limbaj vulgar aduce după sine suspendarea permanentă pe acest forum; ⇨ Titlul unui topic trebuie să fie clar şi să reflecte conţinutul postului. De asemenea, trebuie sa fiţi cât mai expliciţi posibil pentru a evita eventualele nelămuriri; ⇨ Reclama nu este tolerată. Postarea de link-uri către comunităţi, servicii sau alte site-uri concurente va duce la suspendarea permanentă pe acest forum; ⇨ Administratorii forum-ului își rezervă dreptul de a șterge posturi sau topicuri fără notificarea utilizatorilor. ⇨ Nu sunt permise mesaje ofensatoare impotriva altor membri. ⇨ Nu ezitati sa contactati moderatorii sau fondatorii forumului pentru orice probleme tehnice, nelamuriri etc. ⇨ Fiecare utilizator este singurul responsabil pentru continutul mesajelor sale. ⇨ În momentul in care te-ai inregistrat se considera ca ai citit acest regulament, l-ai inteles, si esti 100% de acord cu continutul sau. ⇨ Sunt interzise avatarele/semnăturile pornografice. ⇨ Nu provocati moderatorii sau administratorii in mod deliberat. Posturile care au ca scop crearea de conflicte intre useri si moderatori vor fi sterse, iar autorii vor fi sanctionati. ⇨ Administratorii acestui website nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul acestui forum! Fiecare utilizator este responsabil pentru continutul creat! ⇨ Se interzice publicarea de continut ilegal sau fara drepturi de autor! ⇨ Acest regulament se poate modifica fara preaviz daca situatia o cere. ⇨ Acest regulament nu este complet 100 % se poate modifica în orice oră.   CONDUCEREA © RULS - ROMÂNIA

kenzo

Moderator
 • Content count

  81
 • Joined

 • Last visited

Profile Song

Community Reputation

6 Neutral

2 Followers

About kenzo

 • Rank
  Moderator Resurse Jocuri
 • Birthday

Recent Profile Visitors

71 profile views
 1. Eu sunt pro , chiar daca nu are activitate sunt convins ca o va face . Am vazut ca este activ si pe ts si merita o sansa.
 2. Prezentare - Vali.

  Salut
 3. Hai ca mi a placut asta , sorry pt post.
 4. Contra , nu o vad pe ea sa abuzeze de grad. Si in primul rand , tu ca fata sa te faca o anumita persoana " gunoi " ti ar pica bine ? este adevarat, comenzi intre admini nu sunt permise dar cred ca a fost din cauza nervilor , cu asta am spus ce era de spus .
 5. Ce joc joci chiar acum?

  Joc jocuri joculete jucate de jucatori .
 6. Abtine-te de la comentarii . Nu este in niciun caz nick-ul tau , ai 4 minute jucate in ultma saptamana pe sv si tu vi aici sa faci cerere admin ? Or fi 80+ ore pe gt dar nu este nick-ul tau , l ai gasit acolo si ce ai spus , stai sa fac o cerere ca imi iau admin pe numele altuia . Rog t/c. nu are rost aceasta cerere.
 7. Contra , nick furat , activitate 0 , link gt inexistent .
 8. Problema miscare

  Incearca sa schimbi cs-ul .
 9. Am auzit de incidentul de mai devreme si am incercat sa il banez, intelesesem ca a banat mai multe persoane , probabil v-a primi remove , credeam ca e ceva de capul lui si poate avea un demo , doar ca stiu bine ca nu ai aim , dar chiar eram curios daca are dovada .
 10. Nu mai afirma lucruri fara sa sti , daca are sau nu vom vedea .
 11. Prezentare naRf

  Salutare.