hosting ruls.ro - soon.

Welcome to RULS - We eliminate the competition !

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

 • Announcements

  • Nutu

   [RULS] Regulament general.   07/09/2018

   Pentru început urăm bun-venit noilor utilizatori în comunitatea RULS şi garantăm că vă veţi simţi ca acasă dacă respectaţi acest regulament si sunteti 100% de acord cu cele scrise aici. ⇨ Folosirea unui limbaj vulgar aduce după sine suspendarea permanentă pe acest forum; ⇨ Titlul unui topic trebuie să fie clar şi să reflecte conţinutul postului. De asemenea, trebuie sa fiţi cât mai expliciţi posibil pentru a evita eventualele nelămuriri; ⇨ Reclama nu este tolerată. Postarea de link-uri către comunităţi, servicii sau alte site-uri concurente va duce la suspendarea permanentă pe acest forum; ⇨ Administratorii forum-ului își rezervă dreptul de a șterge posturi sau topicuri fără notificarea utilizatorilor. ⇨ Nu sunt permise mesaje ofensatoare impotriva altor membri. ⇨ Nu ezitati sa contactati moderatorii sau fondatorii forumului pentru orice probleme tehnice, nelamuriri etc. ⇨ Fiecare utilizator este singurul responsabil pentru continutul mesajelor sale. ⇨ În momentul in care te-ai inregistrat se considera ca ai citit acest regulament, l-ai inteles, si esti 100% de acord cu continutul sau. ⇨ Sunt interzise avatarele/semnăturile pornografice. ⇨ Nu provocati moderatorii sau administratorii in mod deliberat. Posturile care au ca scop crearea de conflicte intre useri si moderatori vor fi sterse, iar autorii vor fi sanctionati. ⇨ Administratorii acestui website nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul acestui forum! Fiecare utilizator este responsabil pentru continutul creat! ⇨ Se interzice publicarea de continut ilegal sau fara drepturi de autor! ⇨ Acest regulament se poate modifica fara preaviz daca situatia o cere. ⇨ Acest regulament nu este complet 100 % se poate modifica în orice oră.   CONDUCEREA © RULS - ROMÂNIA

Chupacabra

Membru
 • Content count

  101
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Profile Song

Chupacabra last won the day on July 12

Chupacabra had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

4 Followers

About Chupacabra

 • Birthday 09/22/2000

Recent Profile Visitors

701 profile views
 1. [Muzica] Melodie Preferata

  Ski Mask The Slump God - Catch Me Outside
 2. Ruls.ro - discuții generale

  #100
 3. Ce browser folosiți?

  Chrome
 4. [prezentare] - simple

  Welcome!
 5. Pro unban, asta daca Marinus nu posteaza un demo
 6. Cerere Unban

  Din cate am inteles pe server cica ai jucat de pe nvidia si de asta ai luat ban. Nu stiu alte detalii. Sunt de acord cu tot ce o zis @AceLa , din pacate pana postezi acele poze si votul meu este tot contra.
 7. ★ Nume real: Mihai ★ Nick pe server: Chupacabra ★ Vârsta (minim 15 ani): Luna viitoare implinesc 18 ★ Link GameTracker cu orele (click): https://www.gametracker.com/server_info/93.119.26.125:27015/top_players/?query=Chupacabra ★ Ai citit regulamentul? (click): furien power ★ Poti ajuta serverul cu o donatie?: O sa vad ★ STEAM ON/OFF: off ★ Primele 7 cifre din CNP (Obligatoriu): 5000922 ★ Poti intra pe server-ul de teamspeak 3 (Obligatoriu): Da, doar ca momentan nu am microfon. Zilele astea o sa-mi cumpar unul. ★ Experienta AMX: In 2013 am adminat prima oara ★ De ce doresti admin?: Consider ca sunt activ, matur si ca sunt in stare sa tin server-ul departe de codati si camperi.
 8. ★ Data si ora: 15.07 02:30 noaptea De ce ii faci doua reclamatii pentru asta ? Nu mai stau sa scriu romane pe aici ca n-are rost, ai facut atunci o reclamatie si ai primit un raspuns. http://www.ruls.ro/forum/index.php?/topic/323-reclamatie-marina/ Cer T/C
 9. [Prezentare] -CronoS

  Welcome !
 10. Prezentare - Vali.

  Bine ai venit !
 11. Da, si slotul este tot un grad. Is prea plin de mine pe forum sau pe server ? N-ai sa vezi. Spre deosebire de tine eu imi permit in realitate sa fiu asa, pe cand tu tot ce poti sa bati is pumnii de tastatura si fac pariu ca mai dai si cate un cap de ea la ce rupt de realitate esti. Stiu ca sunt boss-ul tau dar nu mai zi asta pe aici ca-mi scade valoarea. Cum poti sa zici ca ma contrazic singur cand chiar tu ziceai mai sus ca "gaina este helper, trebuie sa isi primeasca gradul inapoi" ?? Cum vine asta ? Ii helper si trebuie sa-si primeasca inapoi accesul de helper ? Sa ne intelegem de-o chestie. Gaina NU mai are grad si ceilalti n-au cum sa ghiceasca daca o sa-l reprimeasca sau nu ! A gresit, a fost sanctionat si acum sa-si asume. Cine sunteti voi ma sa ne faceti pe noi gunoaie si sa ne luati la p**la in halul asta ? Dati ma o laba, apoi lingeti-va palma si fugiti de aici cat vedeti cu ochii ca mi-am pierdut si eu rabdarea deja. "Crezi ca i-a zis ca e gunoi aiurea fara motiv. Asa a procedat si el din cauza nervilor". Aveti probleme grave cu nervii, nu gluma. Mergeti si voi la un psiholog, luati niste pastile, legati-va un streang de gat, gasiti voi o solutie. Hai salut.