hosting ruls.ro - soon.

Welcome to RULS - We eliminate the competition !

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

 • Announcements

  • Nutu

   [RULS] Regulament general.   07/09/2018

   Pentru început urăm bun-venit noilor utilizatori în comunitatea RULS şi garantăm că vă veţi simţi ca acasă dacă respectaţi acest regulament si sunteti 100% de acord cu cele scrise aici. ⇨ Folosirea unui limbaj vulgar aduce după sine suspendarea permanentă pe acest forum; ⇨ Titlul unui topic trebuie să fie clar şi să reflecte conţinutul postului. De asemenea, trebuie sa fiţi cât mai expliciţi posibil pentru a evita eventualele nelămuriri; ⇨ Reclama nu este tolerată. Postarea de link-uri către comunităţi, servicii sau alte site-uri concurente va duce la suspendarea permanentă pe acest forum; ⇨ Administratorii forum-ului își rezervă dreptul de a șterge posturi sau topicuri fără notificarea utilizatorilor. ⇨ Nu sunt permise mesaje ofensatoare impotriva altor membri. ⇨ Nu ezitati sa contactati moderatorii sau fondatorii forumului pentru orice probleme tehnice, nelamuriri etc. ⇨ Fiecare utilizator este singurul responsabil pentru continutul mesajelor sale. ⇨ În momentul in care te-ai inregistrat se considera ca ai citit acest regulament, l-ai inteles, si esti 100% de acord cu continutul sau. ⇨ Sunt interzise avatarele/semnăturile pornografice. ⇨ Nu provocati moderatorii sau administratorii in mod deliberat. Posturile care au ca scop crearea de conflicte intre useri si moderatori vor fi sterse, iar autorii vor fi sanctionati. ⇨ Administratorii acestui website nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul acestui forum! Fiecare utilizator este responsabil pentru continutul creat! ⇨ Se interzice publicarea de continut ilegal sau fara drepturi de autor! ⇨ Acest regulament se poate modifica fara preaviz daca situatia o cere. ⇨ Acest regulament nu este complet 100 % se poate modifica în orice oră.   CONDUCEREA © RULS - ROMÂNIA

WATTSquiii

Membru
 • Content count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About WATTSquiii

 • Birthday 02/04/1991
 1. Nick cu care joci: WATTS Nume: Rodian Varsta: 27 Ore jucate(Link Gametracker):50( https://www.gametracker.com/player/WATTS/89.44.246.130:27015/) (am jucat cu mai multe nick name HTML,N-am nu știu) STEAM ON/OFF: Steam On Motiv cerere: Cred ca pot ajuta, și împărții din experienta pe care o am în acest joc, și nu îl ultimul rand sa scăpăm de toți cei care folosesc wall, aim și mai știu eu ce! Experienta(1-11): sincer aici cred ca undeva între 9-10 fiindcă m-am apucat de joc din nou după 3-4 ani de pauza!( Menționez am jucat în general numai pe platforma internațională de mixturi gather-network unde am fost Leaderul canalului România, și în PGL acum foarte mult timp) Cat esti dispus sa stai pe server on?: Cat de mult imi este cu putinta (intre 3 - 5 ore în general compensez în weekend deoarece în timpul săptămâni este puțin mai greu datorita locului de munca)