hosting ruls.ro - soon.

Welcome to RULS - We eliminate the competition !

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

 • Announcements

  • Nutu

   [RULS] Regulament general.   07/09/2018

   Pentru început urăm bun-venit noilor utilizatori în comunitatea RULS şi garantăm că vă veţi simţi ca acasă dacă respectaţi acest regulament si sunteti 100% de acord cu cele scrise aici. ⇨ Folosirea unui limbaj vulgar aduce după sine suspendarea permanentă pe acest forum; ⇨ Titlul unui topic trebuie să fie clar şi să reflecte conţinutul postului. De asemenea, trebuie sa fiţi cât mai expliciţi posibil pentru a evita eventualele nelămuriri; ⇨ Reclama nu este tolerată. Postarea de link-uri către comunităţi, servicii sau alte site-uri concurente va duce la suspendarea permanentă pe acest forum; ⇨ Administratorii forum-ului își rezervă dreptul de a șterge posturi sau topicuri fără notificarea utilizatorilor. ⇨ Nu sunt permise mesaje ofensatoare impotriva altor membri. ⇨ Nu ezitati sa contactati moderatorii sau fondatorii forumului pentru orice probleme tehnice, nelamuriri etc. ⇨ Fiecare utilizator este singurul responsabil pentru continutul mesajelor sale. ⇨ În momentul in care te-ai inregistrat se considera ca ai citit acest regulament, l-ai inteles, si esti 100% de acord cu continutul sau. ⇨ Sunt interzise avatarele/semnăturile pornografice. ⇨ Nu provocati moderatorii sau administratorii in mod deliberat. Posturile care au ca scop crearea de conflicte intre useri si moderatori vor fi sterse, iar autorii vor fi sanctionati. ⇨ Administratorii acestui website nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul acestui forum! Fiecare utilizator este responsabil pentru continutul creat! ⇨ Se interzice publicarea de continut ilegal sau fara drepturi de autor! ⇨ Acest regulament se poate modifica fara preaviz daca situatia o cere. ⇨ Acest regulament nu este complet 100 % se poate modifica în orice oră.   CONDUCEREA © RULS - ROMÂNIA

Forums

 1. administrație și dezvoltare

  1. Zona administrativă

   Noutăți în legătură cu forumul, proiectele acestuia și serverele ce aparțin comunității; propuneri legate de forum; întrebări/probleme legate de forum/un server/contul dvs.; cât și tutoriale pentru a face mai ușoară navigarea pe acest forum.

   31
   posts
  2. Zona utilizatorilor

   În această secțiune se încadrează modificările la contul dvs.; prezentările membrilor forumului cât și aplicările făcute de useri pentru a intra în staff.

   567
   posts
  3. Dezvoltarea serverelor

   În cadrul acestei categorii, puteți aplica pentru afilierea serverului dumneavoastră, în comunitatea Ruls, în egală măsură, prin intermediul unui model strict, vă oferim suport pentru categoria sau serverul tău.

   22
   posts
 2. servere de joc și voce

  1. TS.RULS.RO

   Dorești să iei legătura cu administrația ? Te așteptăm pe ts.ruls.ro pentru a discuta.
   b_350_20_121217_121217_CA3224_121217.png

   22
   posts
  2. Counter-Strike 1.6

   Totalitatea serverelor afiliate comunității, aparținând jocului Counter-Strike 1.6, vor fi listate în această categorie, de asemenea, acestea sunt considerate, serverele oficiale ale comunității.

   668
   posts
 3. Jocuri

  1. Ajutor Gaming

   Dacă ați întâlnit vreo problemă în joc, la un server dedicat sau aveți vreo întrebare despre orice tip de joc, deschideți un topic în această secțiune.

   Moderatori: @Frostyk

   14
   posts
  2. Review-uri,știri,altele

   În această secţiune o să găsiţi ştiri şi recenzii pentru jocurile care şi-au pus amprenta pe milioane de jucători. Deasemenea o să gășiți si alte postări interesante.

   Moderatori: @Russia.

   11
   posts
  3. 88
   posts
 4. Marketing

  1. Anunțuri

   Puteți deschide un anunț despre vânzarea / cumpărarea unor produse online cât și schimbarea a diferitor produse

   Moderator: @RazorGTR.
    

   7
   posts
  2. Server market

   Dacă doriți să achiziționați un server de Counter-Strike 1.6 / Counter-Strike Global Offensive / San-Andreas MultiPlayer / Minecraft sau să anunțati vânzarea unuia aici este locul.

   Moderator: @RazorGTR.

   2
   posts
  3. Security zone

   În zona Security Zone puteți denunță un țepar care nu a fost cinstit cu voi sau chestii legate de protecție și securitatea pentru protejarea altora !

   1
   post
 5. Diverse

  1. Design

   Designul este un cuvânt de origine engleză care se pronunță [ pron. di-zain ] și care înseamnă proiect, desen (de concepție), schiță (de concepție). Folosirea termenului în domeniul desenului liber (artă) este forțată și deci nerecomandată.

   16
   posts
  2. Social

   Vrei să te mai destinzi, să mai scapi de presiunea de 'afară'? Aici vei gasi noutăţile din sport / muzică s.a.m.d!

   Moderator:  @Spartans. @Rocar

   124
   posts
   • No posts here yet
  3. Discuții generale

   Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

   101
   posts
 6. arhivă

  1. Arhivă

   Aici este tot ce nu mai este valabil în celelalte categorii ale forumului!

   13
   posts